sâmbătă, 30 martie 2013

COPACEL FENG SHUI PIATRA SOARELUI



 
COPACEL FENG SHUI- PIATRA SOARELUI


           Creatie proprie din sarma cuprata, piatra soarelui si onix negru. Se spune ca acesti copacei energizeaza si armonizeaza casa. 
           Cat priveste pietrele semipretioase folosite, piatra soarelui confera energie de a ne manifesta cu mai multa incredere, mareste creativitatea si capacitatea de expresie, ajuta la descoperirea talentelor personale. Se crede ca stimuleaza si  incurajeaza  actiuni pozitive de orice natura. Confera protectie si putere de a reusi in viata. Atrage succesul, afirmarea, reusita, norocul, sansa. Scoate la iveala adevarata personalitate sau ajuta la manifestarea propriei individualitati. Alunga timiditatea, neincrederea, ajuta la iesirea din anonimat pentru a arata lumii adevarata valoare. Confera stralucire, unicitate, mandrie celui care le poarta si atrage atentia asupra purtatorului. Este o piatra optimista, norocoasa, aducatoare de succes. Protejeaza impotriva ghinionului, a nereusitei, a nesansei.
















        




 










 








 


 

SFERA DE CITRIN


        Citrinul este o varietate galbena de cuart, foarte rar intalnita in natura.
Cuvinte cheie asociate cu citrinul: succes, abundenta, putere personala
        Citrinul este o piatra vesela, cu energie puternica care lumineaza multe aspecte din viata noastra. Prezinta energii care au legatura cu sansa, norocul, acestea putand surveni in cele mai neasteptate momente.
       Citrinul este cunoscut ca o piatra a prosperitatii, astfel mai este intalnita si sub numele de "Piatra Succesului". Se spune ca promoveaza si aduce abundenta pe toate planurile si in diverse moduri. Poate fi folosita si pentru sporirea afacerilor daca este pozitionata intr-o caseta cu bani sau in casa de marcat a unui magazin. Ca atare, nu e de mirarea ca multi se refera la citrin ca fiind "Piatra Negustorului". In directa legatura cu abundenta manifestata de acest cristal, se presupune ca citrinul aduce si generozitate, astfel ca prosperitatea si succesul dobandite pot fi impartite cu altii.
       Citrinul este o piatra fabuloasa, deseori folosita pentru a combate energia negativa de orice natura. Ajuta la reducerea energiilor nedorite din casa, birou, masina sau orice alt spatiu inchis sau deschis. Deoarece el nu absoarbe energia negativa, nu are nevoie de curatare energetica.
        Pentru ca este cunoscut ca aducator de incredere in sine si de energie pozitiva, citrinul ajuta si la eliminarea fricii de a fi judecat de catre altii. Se mai foloseste pentru a alunga teama de a fi singur sau traumele emotionale care pot duce la auto-distrugere.
         In natura, citrinul este intalnit in culoarea galbena sau aurie. 

sfera de citrin si geoda de ametist

MIX DE PIETRE SEMIPRETIOASE (1)

DIN PRETIOASA MEA COLECTIE:  

LABRADORIT, MALACHIT, LAPIZ LAZURI, ANGELIT, OBSIDIAN DE MAHON, JASP PICASSO, UNAKIT, CALCEDONIE, AVENTURIN, CORNALINA, HOWLIT ALBASTRU, OCHI DE TIGRU, AGATA DE BOTSWANA, MOKAIT JASP, HOWLIT ALB, OCHI DE PISICA, CUART DE STANCA, AVENTURIN PORTOCALIU....SI AICI SUNT DOAR O PARTE DIN ELE!
......................................................................................................................................................



 MIX DE PIETRE SEMIPRETIOASE (2)

DIN PRETIOASA MEA COLECTIE:  

AGATA ALBASTRA, RODONIT, CALCIT GALBEN, JADEIT, CUART VERDE, SMARALD, SUGILIT, CRISOCOLA, ARAGONIT, CUART ROZ...SI AICI SUNT DOAR O PARTE DIN ELE!

.....................................................................................................................................................................................

  
MIX DE PIETRE SEMIPRETIOASE (3)

Cercei din pietre semipreţioase BLUE SKY (turcoaz 1  cm/1 cm) cu şurub. DISPONIBILI la preţul de 12 lei