duminică, 9 iunie 2013

COPACEL FENG SHUI-HOWLIT ALB


COPACEL FENG SHUI-HOWLIT ALB

 

Creatie proprie din sarma cuprata, HOWLIT ALB SI CUART DE STANCA:  
Proprietatile Howlitului alb: 
               Este o piatra a memoriei, a cunostintelor si a progresului. Incurajeaza ratiunea, observatia, discernamantul, rabdarea si tactul. De asemenea, se spune despre howlitul alb ca poate elimina durerea, stresul si furia. 
             Howlitul este un ajutor in caz de insomnie, mai ales atunci cand aceasta este cauzata de epuizare mentala. Calmeaza modul de comunicare cu ceilalti, incurajeaza exprimarea emtionala. Totodata, howlitul alb regleaza nivelul calciului din organism (cu referire la oase si dantura). Sunt pietrele celor buni la suflet, a copiilor si adolescentilor, a oamenilor indragostiti si puri in interior. Aplaneaza conflictele, ajuta la exprimarea sentimentelor in forma lor cea mai sincera.   
            Se recomanda pentru atingerea oricaror scopuri patronate de Venus: iubire, casatorie, frumusete, bucurie, placere de a trai, intelegere, calm, armonie, talente artistice, senzualitate, prietenie, impacare, viata de familie, sarm personal. Howlitul alb protejeaza mintea, procesele mentale, relatiile, are rol protector si absoarbe energiile negative din jur. Confera intelepciune, agilitate, flexibilitate, maleabilitate, liniste unei minti hiperactive, echilibru emotional, somn, odihna, calm, protectie, pace, energie, comunicativitate, ratiune, spirit de observatie, satisfactie, toleranta. 
             Aceasta piatra faciliteaza exprimarea emotionala si artistica, inspiratia si creativitatea.Este bun pentru persoane care sunt puse in pozitia de a lua decizii importante, persoane care lucreaza in domenii intelectuale in care e nevoie de  spirit de observatie, atentie, decizie, comunicare.Howlitul alb ajuta persoanele care vad lucrurile doar in alb si negru sau care iau totul prea in serios.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cercei din pietre semipreţioase BLUE SKY (turcoaz 1  cm/1 cm) cu şurub. DISPONIBILI la preţul de 12 lei