duminică, 9 iunie 2013

COPACEL FENG SHUI- TURCOAZ



COPACEL FENG SHUI-  TURCOAZ



Creatie proprie din sarma cuprata, Turcoaz si Jasp dalmatian
Proprietatile Turcoazului:
           Turcoazul este o piatra purificatoare. Egiptenii foloseau foarte mult aceasta piatra, alaturi de carneol si Lapis Lazuli, considerand-o o piatra a vietii.  In Tibet era folosit ca moneda de schimb, avand o valoarea similara aurului.  In Orient era considerata o piatra a fericirii. 
 Aceasta alunga energia negativa si poate fi purtata pentru a proteja impotriva influentelor exterioare.   
          Se crede ca aceasta piatra stabilizeaza starile pozitive si instaleaza un calm interior. is a purification stone. Este recomandata impotriva depresiilor si a epuizarii, avand, de asemenea, puterea de a preveni atacurile de panica.
         Turcoazul promoveaza realizarea de sine si ajuta la rezolvarea problemelor. Este considerata a fi un simbol al prieteniei, stimuland romantismul. 
Pentru aceia dintre noi care au sistemul imunitar scazut, turcoazul este recomandat pentru a regenera si pentru a vindeca intregul corp.Are efecte anti-inflamatorii si detoxifiante, atenueaza crampele si durerile. Turcuazul purifica plamanii, vindeca ochii, inclusiv cataracta, ajuta la vindecarea infectiilor virale si la problemele cu stomacul. 
           Traditia spune ca Turcoazul reflecta starea de sanatate si aura fiecaruia prin schimbarea culorii sale.

Un comentariu:

Cercei din pietre semipreţioase BLUE SKY (turcoaz 1  cm/1 cm) cu şurub. DISPONIBILI la preţul de 12 lei