duminică, 9 iunie 2013

COPACEL FENG SHUI- MIX DE PIETRE PRETIOASE


COPACEL FENG SHUI- MIX DE PIETRE PRETIOASE


          Cunoscuta de pe vremea grecilor antici, olivina se mai numeste si fayalit, forstenit, peridot si cristolit.Vechii romani erau foarte atrasi de aceasta piatra semipretioasa si fermecati de stralucirea radianta a verdelui, care nu se schimba, chiar si in lumina artificiala l-au poreclit “smarald de seara”.
          Legenda spune ca olivina a fost unul dintre gemele preferate de Cleopatra si de faptul ca unele dintre smaraldele purtate de ea au fost de fapt peridote.
         In natura pote fi gasit in culori ca verde-masliniu, galben-verzui, alb, incolor, alb, gri, brun, rosu, galben, verzui, verde, albastru. Cel inchis la culoare e considerat peridot, cel deschis la culoare e considerat crisolit.
Proprietatile Olivinei: 
         Se crede ca Olivina are puternic rol protector, protejeaza impotriva raului si impotriva deochiului.
Ajuta la atingerea scopurilor, la mentinerea contactului cu realitatea, la intelegerea schimbarilor ce se cer in viata.
        Olivina aduce succes, sansa, prosperitate, fericire, sanatate, bunastare, rezistenta, echilibru, armonie, realizare in viata, prietenie, increderea.
Are puterea de a stimula abilitatile psihice, clarviziunea, memoria, renasterea, schimbarea, noile inceputuri.
Alunga gelozia, invidia, depresia, frica, furia, anxietatea, starea de confuzie, tracul.
Ajuta la conectarea cu destinul personal, intelegerea menirii fiecaruia, purificarea mediului. Amplifica, stimuleaza, sprijina si faciliteaza abilitatile psihice, clarviziunea, memoria, claritatea mentalã, buna dispozitie, increderea, renasterea, schimbarea, noile inceputuri.
Reduce, scade, opreste si inhiba gelozia, invidia, depresia, frica, furia, anxietatea, starea de confuzie, tracul, tensiunea, obsesiile, sentimentul de vinovatie, stresul, apatia si ipohondria.
         Este simbolul prosperitatii si fericirii si a succesului financiar.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Cercei din pietre semipreţioase BLUE SKY (turcoaz 1  cm/1 cm) cu şurub. DISPONIBILI la preţul de 12 lei